Ford kupper Colosseum-kuppelen

Publisert 31-05-2020

Sammen med Ford sørger vi for en spektakulær gjenåpning av Colosseum.

Colosseum_Fordwidth1000x.jpg

I forbindelse med gjenåpningen av Oslo-kinoene, tar bilmerket Ford like godt og kupper kinokuppelen på Colosseum kino.

Det skjer samme dag som kinoene i Oslo åpner etter pandemistengningen, fredag 28. mai.

Kuppelshowet er produsert med avansert 3D-teknikk og er tilpasset den originale reklamefilmen som vises på kino. Det er vårt produksjonsteam i Media Direct Norge som står bak produksjonen. BBDO i Tyskland har produsert filmen som går for lerret.

-Her åpner vi med et brak også på reklamefronten. Det er klart det er ekstra gøy å ønske publikum tilbake til Colosseum med en slik fantastisk opplevelse, sier vår markedssjef Christer Solberg.

Fredag klokken 17:30 er det premiere for det nye reklame-stuntet for Ford Mustang Mach-E. Den to minutter lange reklamefilmen vil få første visning i forbindelse med den norske storfilmen «Den største forbrytelsen», en film som på grunn av nedstengningen ikke tidligere har blitt vist for Oslopublikumet.

-I Colosseum kino sal 1 er det installert teknologi for visning av film i hele kuppelen. Dette gir oss en fantastisk mulighet til å vise reklame på verdens største innendørs reklameflate. Kuppelen på Colosseum byr på 2700 m2 med WOW-faktor. En enorm flate med garantert synlighet og høy underholdningsverdi, sier Christer.

-Det er viktig for oss i lanseringen av Mustang Mach-E å gjøre noe virkelig spektakulært som passer til det fantastiske produktet. Vi ønsket å forsterke kampanjen med noe som virkelig smeller, og da passer kuppelen i Colosseum perfekt. Vi er meget fornøyde med sluttproduktet, og detaljene i filmen er fantastiske. Nå gleder vi oss til å gå på kino, sier Jonas Hagerup i Ford Norge.

-Vi gleder oss veldig til kinoåpning i Oslo. Og vi tror at svært mange kinoelskere gleder seg stort. Det blir godt å se publikum igjen, selv om kapasiteten i Oslo vil være begrenset i første omgang, sier Christer Solberg.

Reklamen inne fra Colosseum kan du se nedenfor.