Norsk Olje og Gass satser på hybridarrangement

Publisert 15-03-2021

Med toppolitikere på plass og med live streaming til over 700 personer er Colosseum en viktig møteplass tross pandemi.

NOROG_Colosseum2.jpg

Norsk olje og gass er en arbeidsgiver- og interesseorganisasjon for selskaper som driver på norsk sokkel.
Årskonferansen er en av de viktigste møteplassene for representanter fra bransjen, næringslivet og politiske aktører som alle påvirkes av de direkte og indirekte ringvirkningene av både landbasert og offshore olje- og gassvirksomhet. 
Blant de faste gjestene er statsminister, olje- og energiminister, partiledere fra opposisjonspartiene, ungdomspolitikere, toppledere fra den norsk og internasjonale oljebransjen og bidragsytere med bredt samfunnsmessig perspektiv som for eksempel kan være journalister fra både riks- og lokalpresse. 

Ved å benytte Colosseum kino som sted for arrangementet får man tilgang til en veldig stor sal, slik at man har en høy makskapasitet på antall gjester. Samtidig så oppleves ikke salen som for stor hvis man ikke fyller den til randen. Ved hjelp av lyssetting og andre enkle virkemidler kan man sørge for at det virker mindre enn hva det er.

Spesielle hensyn

Mtp Covid-19 situasjonen ble områdene inne på kinoen delt i ulike soner hvor en var forbeholdt teknisk crew og en var forbeholdt de som skulle inn i studio som bidragsytere. I tillegg ble pressen holdt på utsiden av huset for å minimere antallet mennesker som var i kontakt med hverandre.

 

Konferansenavn: Oppdrift 

Konferanseprofil og event utarbeid av: Gyro 

Konferansier: Jarle Roheim Håkonsen og Cato Husabø Fossen 

Gjester på scenen: Erna Solberg, Jonas Gahr Søre, Toril Bosoni, Tina Bru, Anders Opedal, ordfører debatt med ordførerne i Hammerfest, Verdal, Stavanger og Bærum m.fl 

Antall gjester i sal: 0 

Antall seere på stream: ca 700 

Kameraproduksjon: 4 kamera for digital
sending på egen arrangementsside
og Facebook 

 

Ta kontakt med oss på Event for en uforpliktende prat om hybridarrangement

Eller les mer om Event her.