Media Direct Norge tar steget inn i Sverige

Publisert 01-12-2018

Nordisk Film Kino åpner sin første kino i Sverige, nærmere bestemt Gränbystaden i Uppsala, og Media Direct Norge er med på laget!

Nyhetsbilde1000x600.jpg

I begynnelsen av desember slår Nordisk Film kino dørene opp til sin første svenske kino i Gränbystaden i Uppsala. Uppsala, som er den raskest voksende byen i Sverige, ble et naturlig første stoppested for Nordisk Film sin satsning.

Med fem toppmoderne saler kommer Nordisk Film Kino til å kunne tilby et stort utvalg av kvalitetsfilmer, i tillegg til høy komfort. Samtlige saler er utstyrt med store lenestoler hvor man kan velge å ligge nesten helt horisontalt, og kan også tilby innovativt lys- og lydsystem som Dolby Atmos-teknikk, laserprosjektorer og RealD 3D. Nordisk Film setter dermed en helt ny standard på kinoopplevelsen uten at det skal koste noe mer enn et vanlig kinobesøk. Nordisk Film blir samtidig de første til å lansere 4DX på det svenske markedet.
 
Media Direct Norge som er en del av Nordisk Film, ble et naturlig valg når innsalg av kinoreklame ble bestemt, og vi er godt i gang med å etablere en svensk portefølje både lokalt og nasjonalt.

-Vi har en lang suksessfull historie i Norge og gleder oss stort til å gjenta historien i Sverige. Markedet har tatt oss svært godt imot og "det er deilig å være norsk i Sverige", sier Ronny Lieblein, administrerende direktør i Media Direct Norge.