Produksjonsavdelingen


Innhold på denne siden
Levering
Tekniske spesifikasjoner 
Om produksjonsavdelingen 

Levering

Når du skal sende oss materiell trenger vi en epost med tilgang på filene. Husk å notere kundens/annonsørens navn hvis det ikke kommer tydelig frem i filnavnet.

Overføringsklienter som kan brukes for å lage link til filer kan for eksempel være WeTransfer, FileMail, Dropbox, Google Drive, osv. Du kan også gi oss tilgang på deres ftp-server. 

For innsendelse kan du bruke  eller så kan du sende filene til din kontaktperson som vil videresende den til distribusjons-mailen.

Frist for innsendelse
Ferdig reklamefilm skal leveres tre dager før første visningsdag. Mottar vi det senere, kan vi ikke garantere, at reklamen vises fra første dag.

Spørsmål?
Dersom du har noen spørsmål kan du sende dem til distribusjons-mailen vår (). Lurer du på tekniske spesifikasjoner finner du disse lenger nede på denne nettsiden. 

English version.png

Tekniske spesifikasjoner

Kvalitet
På kino er lyd og bilde i suveren kvalitet. Reklamene på kino vises i 2K flat (1998x1080 pixler) eller 4K flat. Vi tar også imot Full HD (1920x1080 pixler) og Ultra HD, men Full HD vil ikke bruke hele bredden av lerretet.

Lyden bør være dynamisk og god. På kino ønsker vi ikke limitert lyd (hard limited) som man tradisjonelt bruker i TV-reklamer. Vi leverer alle reklamer ut på kinoene i LEQ82 nivå. Vi kontrollerer lyd og bilde på alt som blir sendt inn. Er du usikker på om din film er "god nok for kino" så ta kontakt med oss.

Reklamefilm/animasjon

  • 2K / 4K flat
  • 24fps
  • 5.1 surround. Vi gjør om stereo-lyd dersom du ikke har surround.
  • Bitrate: Høy. Minimum 20mbps.

Vi kan motta formater som MOV, MP4, WMV, MPEG eller TIFF/TARGA sekvens med separerte lydfiler.. Husk høy bitrate. Minimum 10mbps. Lyden bør være mikset til en god dynamisk 5.1 surround eller 2.0 stereo. Alle reklamer spilles av i 5.1 surround på kino. Dersom du kun har stereo-lyd så vil vi gjøre den om til profesjonell surround for deg.

Nedenfor kan du laste ned mer tekniske spesifikasjoner
Last ned tekniske spesifikasjoner (PDF)

Stillbilde
Vi vil ha stillbildene i størrelsen 1998x1080 pixler i RGB. Vi kan også motta stillbildene i 1920x1080 pixler. Vi vil helst ha JPG/JPEG-filer i god kvalitet.

English version.png

Produksjonsavdelingen

Produksjonsavdelingen til Media Direct Norge har hovedsakelig to oppgaver:

  • Ta imot og distribuere kinoreklamer
  • Lage kinoreklamer

Vi tar imot og kvalitetssjekker alle kinoreklamer som skal på kino. Det er viktig at lyd og bilde er bra, så kunden får maksimalt ut av sin visning. 

Skal vi lage reklamen for deg?
Vi lager kinoreklame på bakgrunn av materiale (logo, bilder, videoer, etc) du sender oss. Vi har tilgang på en god og oppdatert musikkdatabase. Vi har eget lydstudio der vi kan ta opp tale. Dersom du ikke har noe materiale så har vi tilgang på  store bilde- og videodatabaser som kan taes i bruk. Vi som jobber i produksjonsavdelingen er veldig løsningsorienterte og kreative så vi finner en måte å få frem ditt budskap. 

Reklameeksempler
Her kan du se våre reklameeksempler. Les om de forskjellige kategoriene og se eksempler. Vi tilbyr alle typer produksjoner innen kinoreklame, blant annet filmproduksjon

Nedenfor kan du laste ned en PDF med info om produksjon av reklamefilm. Er du interessert i at vi skal lage reklame for deg så anbefaler vi at du leser igjennom disse to sidene.

Produksjon av kinoreklame (PDF)

Priser
For priser ta kontakt med vår kontaktperson på din lokale kino. Din kontaktperson finner du i vår kinooversikt.

Kjetil-Mile.jpg
Kjetil MileCTO+47 991 56 453
Vegard-Olsen.jpg
Vegard OlsenHead of Production+47 916 44 373
Ove-Henrik-Hals.jpg
Ove Henrik HalsProduction & Web+47 402 41 033
Solveig-Nordal.jpg
Solveig NordalMarketing Coordinator+47 900 65 287